Expertise

Er zijn of worden bouwwerken uitgevoerd palend aan of grenzend aan uw eigendom én er is schade aan uw eigendom ten gevolge van deze werken. Uw hebt problemen met de aannemer(s), buren, de architect of vergunningverlenende overheid? Heeft u water-, brand- of stormschade? Verhuurde u een gebouw en er is schade tijdens of na bewoning?

Onze expert komt tussen in elk van deze of andere problemen met uw eigendom (woning, tuin, afsluiting, …). Hij maakt met zijn jarenlange ervaring een deskundig verslag op zodat uw verzekeraar hiermee verder kan. Nagenoeg alle polissen brandverzekering bieden u een (gratis) bijstand aan van een deskundige. Een eigen expert verdedigt uw belangen in de onderhandelingen met de expert van de brandverzekering. Deze bijstand van ons expert wordt ook wel eens de tegenexpertise genoemd. Ook de bijstand na uitvoering van de werken, bij geschillen over facturatie en/of bijstand bij de opleveringen is mogelijk door ons expert. Deze bijstand kan doorlopen over de periode van de wettelijke aansprakelijkheid bij bouwwerken (10 jaar).

Vul onze online contactmogelijkheid in en schets de situatie zodat wij u kunnen contacteren. Wij maken dan een gratis offerte op.