De Vergunner

De Vergunner is een studie- en adviesbureau gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden, ondersteunen en het vergunnen van al uw projecten van A tot Z.

We staan steeds klaar om samen met u, uw bouwprojecten, omgevingsvergunningen, bouwgerelateerde verplichtingen, toeristische erkenningen en het welzijn op het werk aan te pakken.

Luc Hamerlinck richtte in december 2017 het studiebureau ‘H.D.A.V.’ op. Met zijn opleiding als ingenieur en jarenlange ervaring bij studiebureaus, was de tijd rijp om een nieuwe weg in te slaan. De merknaam veranderde begin 2020 naar ‘De Vergunner’. Een logische stap, die de kerntaak van het bedrijf benadrukt.

Voor ons is persoonlijk contact uitermate belangrijk, daarom profileren we ons graag als DE vertrouwelijke adviseurs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Adviseren

Wij stellen onze kennis ten dienst van u, om u te adviseren met al uw bouwprojecten. Zit u zonevreemd? Wat met mijn milieuvergunning? Wat is een asbestinventaris, een sloopopvolgingsplan of veiligheidscoördinatie? Mijn droom is een landelijke B&B. Mijn omgevingsaanvraag is onvolledig/afgekeurd. Wat nu? Wij kijken samen met u wat er precies mogelijk is.

 

 

 

 

Begeleiden en ondersteunen

Eénmaal de richting van het project is uitgestippeld, begeleiden we u van A tot Z om een effectieve uitwerking te bekomen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we steeds terugvallen op onze expertise bij het aanpakken van het administratieve en juridische luik.

Vergunnen

Als u met ons in zee gaat, garanderen we u dat uw project van A tot Z én tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Onze grootste troeven zijn kennis, ervaring, gedrevenheid en flexibiliteit. We gaan tot het uiterste om ook moeilijk vergunbare projecten vergund te krijgen.

 

Uw expert van dienst

Maak kennis met Luc Hamerlinck, zaakvoerder van De Vergunner en
uw expert in het adviseren, begeleiden, ondersteunen en vergunnen van al uw projecten.